Fiets- en wandelpakket

Trek de wandelschoenen aan of pomp de fietsbanden op!

Wij bieden u een fiets- en wandelpakket aan!

U koopt het hele pakket voor 7 euro. Daarvoor krijgt u 5 tochten aangeboden; voor ieder wat wils. Vanaf 6 maart 2021 tot en met 12 september 2021 kan u de tochten ondernemen.
Er is ook een wedstrijdje aan verbonden. Bij enkele tochten moet er naar oplossingen gezocht worden of kan je je verkleden in het thema van de tocht. U kan de oplossing en/of foto’s van verkleedpartijen mailen naar onderstaand mailadres voor 12/09/2021.

wandelclub@92ste.be

U kan de oplossing ook in de brievenbus steken op onderstaand adres.
Kleistraat 101, 2630 Aartselaar

Tegen de opening van het nieuwe scoutsjaar op 19/09/2021 zal een onschuldige hand een winnaar aangeduid hebben. Die zal bij de opening van het scoutsjaar een originele prijs in ontvangst mogen nemen.
Bent u geïnteresseerd en wenst u de 92ste hiermee financieel te steunen? Twijfel niet om ons pakket aan te kopen. Dan hebt u alvast een leuk vooruitzicht om in de komende lente-en zomermaanden nog enkele mooie pareltjes in de Rupelstreek te ontdekken!

U kan ons event delen via sociale media. Wij zijn u enorm dankbaar voor de steun die u ons geeft. Dit jaar moeten we namelijk onze inkomsten uit kleine acties zoals deze halen.

Inschrijven:

Vul Dit formulier in. Stort 7 euro op deze rekeningnummer BE94 7331 3208 3314

Wanneer de betaling bij ons is geregistreerd, krijgt u het tochtenpakket in uw brievenbus binnen de week.

Alvast bedankt voor uw steun en veel wandel-speur-en fietsplezier!

Moest er iets niet duidelijk zijn, mail ons gerust. (wandelclub@92ste.be)

Hartelijke groet!

Wontolla en Scouts 92ste