Scoutsfeest 2013 - 1001 Nacht

Beste ouders, oudleiding & sympathisanten

Het scoutsjaar draait op volle toeren, iedereen heeft zijn eigen plekje binnen den 92ste weten te veroveren. Hoog tijd dus voor de leiding om de ouders eens flink in de watten te leggen. En wat is er nu beter dan een feest om iemand te verwennen? En niet zo maar een feest: het heuse Scoutsfeest 2013 staat op til en u, geroutineerde of nieuwe ouder van een zoon bij onze scouts, bent bij deze hartelijk uitgenodigd.

Op de vragen of er gegeten, gedanst, gedronken, gelachen, kennis gemaakt en “er bijlange nog niet naar huis wordt gegaan” is het antwoord steevast “ja”. Het scoutsfeest is er niet zonder reden: zo wil de leidingsploeg hun creatieve kunnen tonen, en u de kans bieden om met ons en met de talrijke ouders van andere leden en sympathisanten nog beter kennis te maken.

Kosten noch moeite wordt bespaard om u een onvergetelijke avond te geven, dus wij hopen van harte dat u in groten getale zal afzakken naar onze nieuwe locatie De vleugel(*) op zaterdag 23 februari om 18u30. Verkleed komen in het thema “1001 Nacht” is altijd een troef en sfeerbevorderend.

Een moment waar we allemaal kunnen wegdromen in de wonderwereld van het midden oosten. Genieten van de gezellige sfeer en lekkere specialiteiten. Voor inschrijving kan u terecht op 92ste.be/scoutsfeest2013

Tot dan!

De Scoutsfeestploeg.

Clarck – Djilty – Vinne – Coopie - Gére

*maps.google.com => Dit coordinaat ingeven "51.140175,4.44857" => Ingang Scoutsfeest 2013